Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Annen overtro > Svar
EmneInnlegg: Prest blir Wicca prest

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Prest blir Wicca prest
Publisert: 03.Mar.2007 kl. 20:44 Av Irilar
Publisert første gang av Missing Link

Min Link

Jeg ser jo at han har gode poenger, så kanskje jeg skulle prøve ut wicca og se om det er noe for meg. Ateismen gir meg jo ingenting, ikke engang en tilværelse i helvete.


Hvorfor ikke bare lage en religion selv? Mye morsommere det vel? Og så kan du få bestemme hvor du havner når din vandring på jorderiket er over.

Men hvis du helst bare vil tilhøre en allerede eksisterende religion, hvorfor ikke Åsatru heller enn Wicca? For du er vel skandinav, ikke kelter?
Jeg har lekt med tanken på å konstruere et trosystem basert på de fragmentene av åsatrua vi vet om, 80% kvalifisert gjetning og en passe koslig dose new age og selvrealisering. Desverre er jeg altfor lat til å ha gjort noe særlig med det. Uansett er det så mange jyplinger der ute som drømmer om å bli den neste Hubbard at den fine nye religionen min bare ville forsvunnet i mengden.

Eller hva med buddhisme? Det er jo mer en slags filosofi og hjelpemiddel for å utvikle sine mentale evner (Her er det mye å velge mellom). Man kan ha mye moro med meditasjon. For ikke å snakke om tantrisk sex! Kunne ikke det vært givende?

Redigert av Irilar - 03.Mar.2007 kl. 20:49