Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Aktuelt > Svar
EmneInnlegg: De 7 dødssynder

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: De 7 dødssynder
Publisert: 10.Nov.2007 kl. 09:22 Av sutsirk susej
Jeg har også respekt for hvordan fundamentalistene her har klart å mobilisere - De har faktisk maktet å samle 18.000 stemmer på et par døgn...Den siden jeg valgte å støtte har enda ikke maktet 6.000 stemmer.

Poenget mitt i dette er at store selskaper som selvsagt står fritt til å annonsere der de ønsker - valgte å uttale at de ikke ønsket å bli assosiert med Schaus program, og fikk sine innslag fjernet på tidspunkt de opprinnelig hadde tenkt å annonsere. Alt dette etter press fra det ekstreme kristne miljøet. (ledelsen i flere av selskapene innrømmer at de har gitt etter for press fra dette miljøet).

Jeg synes det er feil at et program som faktisk tar opp og belyser noen sammfunnsaktuelle temaer (man kan mene hva man vil om Schaus dumheter, men programmet har faktisk et interessant budskap - i det minste i siste episode) skal forsøkt bringes til taushet på en slik måte... Dette er et angrep på den retten vi alle har til å uttale oss i landet. Og jeg liker dårlig at ekstreme miljøer "vinner" gjennom med sine pressmidler.

Ellers har debatten og ja.. "reklamen" programmet har skapt gjort at jeg har:
1. Funnet "herregud.com" som er et genialt tiltak jeg håper gjøres bedre kjent. Og som jeg kommer til å støtte.
2. Jeg er ytterligere lei enkelte kristne miljøer - og kommer til å engasjere meg der jeg klarer.
3. Jeg har tatt steget ut av den norske kirke, jeg kan ikke lenger være passivt medlem av et samfunn som til de grader strider mot min overbevisning.Redigert av sutsirk susej - 12.Nov.2007 kl. 14:26