Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Aktuelt > Svar
EmneInnlegg: De 7 dødssynder

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: De 7 dødssynder
Publisert: 23.Nov.2007 kl. 17:01 Av sutsirk susej
Publisert første gang av Den 7. dødssynd

Dere er en gjeng med syke mennesker! Dere havner i helvete alle sammen for det hysteriet dere bedriver!Nææmen.. Er du ute å dømmer da søten? Var det ikke en eller annen togakledt palestiner som rusla rundt å preket noe om at "den som dømmer skal selv bli dømt"? ...Siden du har hevet deg over oss...vil du ha æren av å kaste den første stenen? Eller skal jeg kaste den for deg?

Jeg ser forresten frem til å møte deg i helvete - Da kan vi ta oss en øl, være blasfemiske, røyke, drive hor, spille og gud veit hva, uten at noen gidder bry seg. Du skal få hilse på vennene mine som også skal dit! De har nemlig heller ikke maktet holde seg til den "smale vei". Og du vil ikke være foruten trosfeller der nede - Det formelig kryr av misjonsonkler og snille pastorer med 40%s ereksjon etter all pedoaktiviteten de bedrev her i jammerdalen. Du skjønner, det er i helvete det foregår. Det finnes jo knapt en sjel i paradis - og hvem gidder å sitte aleine der oppe med Gud og Gudrun som stadig maser?

Redigert av sutsirk susej - 23.Nov.2007 kl. 17:09