Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Kristendommen > Svar
EmneInnlegg: Hjelp, jeg er homofil

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Hjelp, jeg er homofil
Publisert: 09.Des.2007 kl. 21:09 Av Asmodeus
Publisert første gang av nirvana

Du er syk, syk, Asmodeus. Seriøst, skaff deg et liv, tørk deg bak med de tynne intetsigende bibel-sidene, gå på bowling eller spill tennis. Et seriøst råd fra en som vèt at Gud(ja stor g, men kun inspirert av det norske språk)ikke eksisterer, og at den som lar seg styre av en eller annen syk komiker fra 2000 år tilbake som likte å drive faen med overtroiske medmennesker er veldig hjerneskada. Mildt sagt.


Hvor skaffer mann seg ett liv? jeg ja, trodde jeg hadde ett, men nå innser jeg jo at jeg tok feil! Tusen takk for at du har opplyst meg =) Jeg skal gå til doktoren og få fiksa den hjerneskaden med det samme, eller i morgen for det er jo søndag og doktoren har fri =) ellers hadde jeg på lik linje med z likt å høre de argumentene dine mot Guds eksistens, siden du er så sikker i din sak mot hans eksistens... Jeg var under inntrykket av at det ikke var noen reelle bevis for eller mot og at det hele ble en såkalt følelsessak.... Men Men, nå vet jeg bedre vertfall =)