Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Annen overtro > Svar
EmneInnlegg: Urismen!!!

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Urismen!!!
Publisert: 25.Feb.2008 kl. 19:26 Av Asmodeus
Her er en liten introduksjon til den eneste sanne religionen i verden:

Urismen er en religion der fred og forståelse blant mennesker er viktig.

Urismen er den elste fremdeles levende religion og den stammer fra byen Ur der Abraham Stamfaren til Jødedommen, Kristendommen og Islam kommer fra. Sannheten er at Abraham var en Prest av Ur, men budskapet hans er blitt forvridd gjennom historien. Urismen bygger på den edle sannhet om at det er en allmektig skaper av himmelen og jorden og det som fyller dem. Denne skaper han flere navn, deriblant Ur, som enkelt og greit betyr oppretter. Ur opprettet vår eksitens og dette er vi evige taknemlige for. Ur har også skapt ett liv før og etter døden og vi lever faktisk hos Ur før vi blir født på jorden. Dette fantastiske livet husker vi ikke som mennesker, uten at Ur gir oss den gaven spessielt for at vi skal bruke den til godt. Etter livet på jorden har vi ett evig liv i vente, dette livet bestemmes i stor grad av våre liv på jorden. Ur som er vår skaper tror ikke på straffer som de fleste andre usanne guder. Ur den eneste virkeligge sanne Gud tror kun på belønning. Lever du livet som ett godt menneske får du spessielle muligheter i etterlivet.

Fordi Ur elsker alt som lever kom han ned til oss mennesker og ble født som ett menneske kalt Bob Jesus. Bob Jesus døde for menneskets synder og gjorde at alle, troende, ikke troende, gode og onde får ett liv etter døden.

Den internasjonale Uristiske Kirke ledes av våre to profeter Hyrum og Bob og vår øversteprestinne Helga, disse er utvalgte av Uri selv for å lede de troende inn i frelse og ett godt liv etter dette livet.

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre.