Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Kristendommen > Svar
EmneInnlegg: Moral

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Moral
Publisert: 11.Mar.2008 kl. 23:36 Av Svaliant
Jeg er pokker så enig med deg her webmaster. Leser ex-phil(tidl. filosofi på forberedende) og skal skrive oppgaven om etikk.
De gamle gutta som drøftet moralske spørsmål skrev tørrere enn tørrest.
Det er riktignok greit å se på argumentasjonen deres, men en filosofiprofessor med pedagogiske hensyn skriver vel så godt.

Jona: Jeg tror du har et forutinntatt og forskrudd syn på hva Mr. E skriver og dette synet på moralskhet. Blir litt opprørt over å lese noen av punktene dine, men vil la det være opp til Mr. E å svare.

Angående homofile foreldre:
Jeg er ganske liberal her, men utgangspunktet må være at et barn har en far og en mor, selv om disse lever i hvert sitt homofile forhold for eksempel. Ting som at den ene forelder dør vil alltid være en risiko og vil være like skadelig for ethvert barn.

Til evangelisten:
Det er ganske uholdbare argumenter du kommer med ang. sex som bestemt i mosebøkene.
1) Det var ingen lære om virologi eller bakteriologi. - De ville ikke hatt kunnskap om hvorfor sykdommer smittet seg slik.
2) Du mener at hvis de hadde hatt kondomer i ørkenen så ville "Gud" ha tillatt homofili og polygami? Dette er et ganske liberalt syn. Hvis dette er ditt syn så er du en bra kar.