Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Annen overtro > Svar
EmneInnlegg: Scientologi

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Scientologi
Publisert: 21.Mar.2008 kl. 23:43 Av Webmaster
Det er vel fordi at å diskutere scientologien er like interessent og utfordrende som å sparke inn åpne dører. Vi vet alle at disse er steike hakka gal hele gjengen.

Det er etter min mening ikke noe å diskutere her. Vi vet alle at de er fullstendig legoland i hodet. Når det gjelder for eksempel islam og kristendommen, så skiller jeg i utgangspunktet mellom religionen og menneskene som er troende. Når det gjelder scientologien så er begge deler like skrudd. Jeg er villig til å gi en hver kristen, muslim eller satanist for den del min tillit i utgangspunktet. Jeg tror i utgangspunktet at alle mennesker ikke er svidd i hjernebarken, og at de i utgangspunktet er skikkelige folk. Jeg må innrømme at dette klarer jeg ikke med scientologer.

Skyldes dette uvitenhet og fordommer? Nei, jeg har lest mer enn nok og sett mer enn nok til å vite hva jeg snakker om her.

Redigert av Webmaster - 21.Mar.2008 kl. 23:46