Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Annen overtro > Svar
EmneInnlegg: Prest blir Wicca prest

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Prest blir Wicca prest
Publisert: 08.Mar.2007 kl. 00:02 Av Irilar
Vigrid ja. Der kan du jo også kose deg med å bake kake. Kakeoppskriftene ligger under "For Damer", men får sikkert lov å bake om du er mann også.
Når det gjelder Ku Klux Klan holder de vel stort sett til på den andre siden av atlanteren, men jeg har et vakkert tv-minne fra noen år tibake. Husker ikke hvilket reiseprogram det var, men de stakk ihvertfall innom Klanen. Der fikk de være med å spise "the holy swastika cake". Den var fin og brun, antagelig sjokolade. Jeg spekulerer enda over symbolikken der av og til.

I kirken får du mest bare tørre smakløse kjeks og utvannet vin, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor ikke flere heller går til Vigrid for å få kake.

Btw. Hvis det er takhøyde for diskusjoner om rasesegregering og slikt du er ute etter kan jeg anbefale Burzum Forum. Jeg har ikke vært der på lenge, men det hender de har noen ekstremt underholdene debatter. En av mine favoritter fra en tid tilbake handlet om hvorvidt det var greit for folk fra forskjellige ariske subgrupper (som for eksempel irer og engelskmenn) å få barn sammen.


Redigert av Irilar - 08.Mar.2007 kl. 00:09