Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Aktuelt > Svar
EmneInnlegg: Er livet kjipt? Trenger du en god latter? SE HER!

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Er livet kjipt? Trenger du en god latter? SE HER!
Publisert: 21.Okt.2010 kl. 09:28 Av Hjorthen
Videoen i den opprinnelige lenken er slettet, men det er kanskje samme video som finnes øverst i Dagbladet-artikkelen? Har sett gjennom den, med stor møye, og nedenfor følger et kort sammendrag skrevet underveis. Sånn for dem som ikke orker å høre unge, lovende Herland i nærmere en time.

Hun snakker for øvrig utrooolig sakte og belærende, som å høre morgenandakten i P1.

Det virker som hun lengter tilbake til tiden før den franske revolusjon (det sier hun mer eller mindre rett ut), og å omtale jakobinerne ca. 1790-1800 som marxister blir vel litt feil sånn rent kronologisk? Opprør er visst alltid feil, spesielt når man erstatter den gamle religionen med en ny "religion" som marxismen. Hun snakker om "marxismen i 1840-årene", all den tid Det kommunistiske manifest ikke ble utgitt før 1848.

Nordmenn vet dessverre ikke lenger hva heksekunst og spiritisme er, og er blitt et u-land på indre og åndelige verdier. Vi synker ned, og bruker for mye penger på sosialstønad fordi narkotika spises i gatene. I Oslo øst er det for mange fattige og depriverte utlendinger, og hun skriker mye om mennesker som hater religionen. Bortsett fra marxismen da, som lanseres "i 1840" (da Marx var 22 år og fremdeles student) for å skape et samfunn uten Gud.

Humanetikere er "sykelig opptatt av toleranse". Nazistene var egentlig gudløse kommunister, som springer ut fra den ateistiske marxismen. Altså er ateismen roten til alt ondt. Mens kristendommens ondskap og historiske overgrep er overdrevet. (Å herregud, har hun bare snakket 14 minutter? Trodde jeg var halvveis...)

Norge i dag lever i den marxistiske religionen, hvor mennesket i sentrum uten Gud skal skape et paradis på jord. "Gudsfiendtligheten ligger begravet her!" Så kommer en utlegning av sosialdarwinismen i 1890-årene, med tilbakeblikk til fremgangen etter den industrielle revolusjon.

"Darwinismen" lærer visst at utviklingen skjer i utviklingstrinn, og de siste årene har man lært mer innenfor evolusjonsteorien. Kunnskap revideres (tidligere trodde man at neandertaleren var homo sapiens' forfar, men nå ser det ut til at de har sameksistert), og dette bruker hun mot "evolusjonistene". Haha, de har også gjort feil! Og så følger mer vås om sosialdarwinismen og historisk rasisme, som visstnok skal følge naturlig av "darwinismen" og den sekulære troen på menneskets fornuft. Her følger selvsagt også marxismen, sosialismen og gudløsheten.

(Merker nå at jeg er glad for at jeg skriver, med bare lyden på. Så litt på videoen, og ble litt skremt av fanatismen i øynene hennes. Hun skriker mye, og har en veldig demagogisk stil. Holder hun tale?)

"Vi er en nasjon som synker ned i pillemisbruk, alkoholmisbruk, sexmisbruk. Vi 'violate' (sic!) vår egen kropp, og gidder ikke kommer hjem fra ferie i Karibien for å begrave vår egen MOR!" Individualismen er fy, og vi vender ryggen til Europas verdimessige grunnlag (kristendommen, anyone?). Hun holder frem protestantisk måtehold som eksempel på en god levemåte.

Afrikanerne er visst veldig mye mer sjenerøse enn oss rike (vi er altfor rike), og hvis du er på besøk hos en afrikansk familie får du låne Mercedesen og de selv tar pickupen. Og du må aldri si til en afrikansk kvinne at hun har en fin Armani-jakke, for da får du den med deg når du drar. (Jupp, de eksemplene bruker hun. Hvilken verden lever hun i?)

Universitetssystemene er gjennomsyret av marxistisk tankegang, og man har ikke lov å si at noen verdier er bedre enn andre. Mange av de beste hjernene sitter utenfor universitetene, fordi de blir sparket ut. Alle professorer er marxistiske NIKKEDUKKER!

Ifølge marxismen er visst afrikanere nederst på rangstigen, med den hvite mann på toppen (jf. "darwinismens" utviklingstrinn fra hominider til homo sapiens). Hun bruker stadig vekk engelske uttrykk, forferdelig uttalt og malplassert. "There's a world out there!"

Den politiske eliten i dag, som selvsagt er marxister, sementerer sin makt ved å undertrykke religion på samme måte som Ludvig XIV før den franske revolusjon. (Que? Solkongen Ludvig XIV døde i 1715, så da snakker vi en god stund før revolusjonen. Eller mener hun Ludvig XVI, konge 1774-1792? Ingen av dem er for øvrig kjent som undertrykkere av religion.)

Uansett, "vi er ÅND!" Og vi lar staten ta altfor mye ansvar for våre eldre (som lukter vondt) fordi vi selv ikke gidder, og heller vil realisere oss selv. Dette skyldes selvsagt marxistisk gudsfornektelse og religionsfiendtlighet. Arbeid er ikke så viktig lenger, for vi har alltid et nærliggende NAV-kontor. (Ajaj, fortsatt 15 minutter igjen...) Søren "Kjerkegård"? Uttaler hun navnet hans på proletært østkantvis?

Huff og huff, marxismen ser mennesket som "bare godt", i motsetning til kristendommens syndstanke. Narkomane får puter under armene, og det stilles ingen krav. "Dersom noe er galt i menneskets liv, er det samfunnets skyld".

HIV-smittede som er "åndelige", men spesielt kristne, og ber, har bedre immunforsvar og lever lenger enn gudløse. Skeptisk... Og nonner (ikke HIV-smittede, får vi tro?) lever 9 år lenger enn andre. (Og så? De lever vel ganske disiplinert og sunnere enn de fleste?)

FN er på toppen av det marxistiske konglomeratet, (med barnestemme) "og det er så fiiint, for da tror ingen lenger på Guuuuuud!" (Hva går hun på?) Så trekker hun frem Iran som et godt eksempel (!) på åndelige verdier vi kan lære av. De er så mye mer ydmyke, må vite.

Så for å oppsummere kort: marxismen er roten til alt ondt og forfall i Europa i dag. Den er individualistisk, i motsetning til kristendommens tradisjonelle kollektivistiske tankegang (hvor har hun vært mesteparten av det tyvende århundret? Kommunistiske regimer har vært tuftet på at individet skal la seg selv og sine interesser gå fullstendig opp i Staten og Partiet, altså fullstendig kollektivisme.) Marxismen er gudløs og religionsfiendtlig, og undergraver befolkningens åndelighet. Den er også grunnleggende sosialdarwinistisk, og opphavet til rasisme og se-ned-på-tankegang.

Så, det var det. Det tok en knapp time av livet mitt, og jeg føler meg litt tom innvendig. Flau smak i munnen. Kaffe, nå. Alt hva man gjør for at andre skal slippe å lide seg gjennom. Kommentarer?