Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Aktuelt > Svar
EmneInnlegg: frustrert frøken

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: frustrert frøken
Publisert: 30.Mai.2007 kl. 23:44 Av Asmodeus
Publisert første gang av lala

at et menneske tiltrekkes av sitt eget kjønn er det ikke noe galt i. jeg er ikke lesbisk, likevell hadde jeg ikke fått "hetta" om en kvinne hadde vært tiltrukket av meg. en homofil gjør ikke noe galt. en pedofil derimot er galt-og ulovlig. Vi snakker faktisk om å tenne seksuelt på et uskyldig barn. Hvordan ville du likt at en pedofil stirret på barnet ditt på stranden for så dratt hjem å tatt seg en runk? Du kan ikke sammenligne to voksne mennesker som kan ta egne valg, med en 60 åring som tenner på en 4 åring!


dratt hjem og tatt seg ett runk... så du mener at alle pedofile er menn? var da ett svært kjønsdiskriminerende holdning...

men når en homofil kvinner eller mann ser på ett annet menneske og går hjem å mastruberer er ikke det like galt, ingen som tar skade, men moralsk galt galt... ja ikke bare homofile, når ungdommer voksne folk i alle aldre og legning gjør slik...

jeg er selvsakt ikke glad i pedofeli og mener at alle som rører ett barn på den måten burde ja kuttes opp med en sløv kniv eller noen, men det er bedre di tar seg en runk som du sier, enn at di faktisk rører ett barn.