Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Kristendommen > Svar
EmneInnlegg: Hjelp, jeg er homofil

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Hjelp, jeg er homofil
Publisert: 10.Des.2007 kl. 17:30 Av Asmodeus
Publisert første gang av nirvana

Det er ikke det at bevisene ikke kan legges frem for at han IKKE fins som er det gjeldende, men bevisene for at han FAKTISK finnes.

Sett igang legg frem bevisene mot Guds eksistens om du tørr

Publisert første gang av nirvana


Men: Hvor er himmelen? har aldri støtt på den såkalte guden under flyreise. Eller kanskje himmelen er et metaforisk ordspill som tilsier at "himmelen" er herlig som himmelen? Men hvor er så denne himmelen?


Himmelen i Bibelsk betydning tolkes av de fleste til den plass der Gud og alle det rettferdige menneskene og Englene bor. Tatt i betrakning at Gud sees på som allmektig av de fleste religiøse, kan man trygt si at han ikke ville hatt noe problem med å plasere den i en parallell dimensjon eller noe slik, eller noe helt annet, som menneske ville jeg ikke være istand til å fårestille meg hans makt.. Ganske fiffig tanke egentlig.

Publisert første gang av nirvana


Og så har jeg også denne her, som er mest vrien: Hvordan KAN Gud finnes i denne verden? Hadde han vært virkelig burde han vært dømt for massemord da han da ville vært ansvalig for veldig mange menneskeliv, skyldige eller ikke.


Hvorfor ikke? Han hadde i tilleg vert skyldig i at veldig mange liv ble til.
Og de religiøse sier jo ofte at det er en mening med alt som skjer... Så kanskje Dr. Martin Luther King Jr. hadde viktigere ting å gjøre i himmelen, eller kanskje hans død var ett sterke virkemiddel i kampen han selv førte. Hvem vet? Jo Gud gjør.

Publisert første gang av nirvana


Men til noe annet: Leger har da ikke fri på søndager? :O


Søndagen er ikke den syvende dagen.