Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Kristendommen > Svar
EmneInnlegg: Moral

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Moral
Publisert: 10.Mar.2008 kl. 06:15 Av Evangelisten
Publisert første gang av Webmaster

Jeg liker jo å tro at min moral er min egen. Og jeg er også opptatt av moral. Og er kanskje litt for mye opptatt av å være en snill gutt i hverdagen. Her burde jeg hatt noen sannhetsvitner i mine venner Ole, Solveig og Are som sikkert kunne fortalt dere hvor grei jeg er :-)


Jeg betviler paa ingen maate at du er en grei kar webmaster, tvert om :-) Det jeg har fundert litt over er at hvis vi hadde blitt foedt i fks. Nazi Tyskland, blant Azekerne, eller i en eller annen kultur som vi i dag vil kalle umoralsk, ville ikke det faktum at vi ble foedt i den gjoere den moralsk, hvis det er som du sier at vi baerer vaar egen moral?

Dette gjelder jo selvsagt ogsaa meg selv. Jeg sier ikke at ikke jeg hadde plyndra, voldtatt og herja, om jeg hadde blitt foedt under vikingtiden, men gjoer dette handlingen noe mer moralsk? Dette er selvsagt ikke lette spoersmaal, og jeg vet ikke om det finnes noen fasit svar paa dem, men jeg siden du nevnte dette med moral i den andre posten, hadde vaert utrolig spennende aa hoere dine tanker, meninger, filosofier rundt dette.

mvh Evangelisten