Svar
Aktive innleggMedlemslisteSøkHjelpRegistrer degLogg inn
Svar
 Herregud.forum >Diskusjoner >Annen overtro > Svar
EmneInnlegg: Scientologi

Rediger melding
Navn:Melding:
   Aktiver Forum Koder til å formatere meldinger
Uregistrerte brukere kan ikke ha linker i sine meldinger. Inneholder innlegget ditt en eller flere webadresser vil det ikke bli lagret. For registrerte brukere er det ingen begrensning.
Unik Sikkerhetskode:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Vennligst tast inn koden nøyaktig slik som på bildet.
Cookies må være tillatt i din nettleser.

Melding
Innlegg: Scientologi
Publisert: 17.Apr.2008 kl. 21:29 Av Tord Svanæs
Og har noen av dere lyst til å ta scientologibevegelsens personlighetstest, også kalt "Oxford Capacity Analysis" så kan dere gjøre det online uten kostnader. Men pass opp så dere ikke blir hjernevasket av resultatet.

Om du først vil lese de 200 spørsmålene på engelsk finner dere de som pdf-fil her: http://www.scientology.org/oca/eng/perstest.pdf

Du kan utføre selve testen online her på engelsk: http://www.oca.scientology.org eller her: http://www.scientology-london.org/oca/

Da det er en ganske avansert engelsk kan det være en ide å lese den danske oversettelsen av testen her: http://www.scientology.dk/test/index.php (Du kan ikke sende den inn da de bare svarer folk som er bosatt i Danmark)

Jeg har selv tenkt å ta testen snart og regner da med å forlate dette forumet, da jeg vil bli hjernevasket til en opplyst Scientolog. (Skjelve, skjelve)

Med tapper hilsen Tord.