Antall kommentarer: 28
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Fantorangen: 20.10.2018 22:24

Nei det tror jeg ingenting på
Det må da finnes EN reinsimle med dyden i behold selv i Kautokeino

Mattis fra Kautokeino: 08.10.2018 22:41

Vet du kordan vi vet at jesus ikke ble født i kautokeino??

Svar: det fantes ikke en jævla jomfru i bygda

Lek36 fra Hebbes Homsebar: 06.03.2017 00:45

Men han har deili kuk:)

Gaar Jamieson fra Oslo: 05.03.2017 18:22

Gud er en nisse

Ola Pottitt fra Drangedal: 11.01.2017 14:06

Je au!

Sir Ius fra Sirius: 19.12.2016 22:56

J.eg E.r H.erre O.ver V.erdens A.ltet

Gaar Jamieson: 02.01.2016 20:43

Nei dette er helt sant! La oss prise herren!

Roar fra Ander: 02.01.2016 05:08

Dette er for galt til å nære sant.

Broder Børre fra Strandebarm: 29.05.2013 00:26

Kjære Ivar fra Åsen.

Hyggelig å høre fra en førsteårs student. På din videre vei i akademias ganger vil jeg anbefale deg å svinge unna noen (allerede alt for) oppgåtte stier.

Å hive jøden Freud og ateisten Skinner i fjeset på oss rettroende kaller ikke på mer enn smilet her i gården.
Din videre hang til å formidle deg i totalt uforståelige setninger kommer nok aldri til å overbevise oss Herrens utvalgte til å stake opp ny kurs.

Her er et par tips fra oss som kjenner Herren.
1) Ikke prøv å fremstå som smartere enn du er. Det finnes altid et rasshøl som ser tvers gjennom tåkepratet ditt.

2) Gjør verden en tjeneste og argumenter ut fra kunnskap og erfaringer, kontra noen floskler tillært ved et humaniora fakultet.

3) Glem alt om relativime, posrmodernisme og andre -ismer du har hørt om. Det du tror du har skjønt har du misforstått og resten har aldri relevans.

Gå med Gud!

Ivar fra Åsen: 24.05.2013 13:37

Til og med dere setter saken på hodet, mistenkliggjøringen av religion og religiøse legger skadelige begrensninger på kirkens arbeid i å hindre synd. Her har man til og med et eksempel på at vitenskap og religion er forenlige. Innenfor psykologisk vitenskap har man begrepet operant betingning. Denne atferdsterapeutiske tilnærmingsmåten benytter seg av forsterkning og straff med henblikk på assosiativlæring. I aversjonsterapien benyttes disse prinsippene for å avbetinge det som er uønsket ved personen, forebygge synd. Mediepresset og statens menneskerettsstridige inngripen i religionsfriheten kan se ut til å ha ført til at kirken ikke fullt ut gjennomfører aversjonsterapien, men satser på at en voksen manns penis som presses inn i en liten gutteanus er et tilstrekkelig smertefullt stimuli. Ofte benyttes elektriske støt og/eller kvalmefremkallende medikamenter i slik behandling.

Jesus fra K-Town: 18.02.2013 14:37

nine year old hoez. swag.

Raziel fra Internett: 08.09.2012 00:22

Savner "del til facebook" knapp her, det hadde virkelig gjort seg.
Eller er det her og det bare er jeg som er blind?

Broder Børre fra Strandebarm: 25.07.2010 04:16

Ps!
At satan forledet meg til å kalle deg Vidar når dine kristne foreldre gav deg det gode navnet Vegard i dåpen er noe jeg må be Vår Herre Jesu Krist om tilgivelse for.
Jeg har fra sikre kilder at jeg har blitt tilgitt!
Pps! Bor du virkelig på Mars?
Vi har etterhvert så mange medlemmer der at vi burde opprette et menighetshus der.

Broder Børre fra Strandebarm: 25.07.2010 00:35

Parodi? Ironi? Sarkasme?
Min kjære Vidar; du gir nok våre lesere her på Herregud.com alt for mye kreditt. Vi rettroende i Vår-Herres favorittmenighet vet at Jesu virke ikke virker på første forsøk. Det glade budskap må serveres med skje.
Vi skal be om den samme erkjennelse for den vonde hjord som du har oppnådd! Vell tror vi på undre her på senteret, men dette våger jeg ikke tro på.
Velkommen Vidar blandt de utvalgte, du har funnet veien til erkjennelse og frelse.
Vær med oss i vår bønn om at alle skal se lyset!

Måtte Herren vokte dine småkveg, storfe, pensjonsforsikringer og burhøns.
Amen og halleluja!

Vegard fra Mars: 24.07.2010 15:08

Herregud, skjønner ikke dere idioter som kommenterer her at dette er en PARODI side som er lagd for provoserer dumme fjortisser som ikke skjønner seg på irono og parodi?

Diablo fra Hell: 13.03.2010 17:01

Vel, helvete er ombygd og vi har nå aircon på alle rommene, som er studioer med alle faciliteter. Ikke noe mer tenners gnissel her nede i disse dager. Gud syntes det ble så gulvkaldt i himmelen og han er plaget av gikt og reumatisme, så vi inngikk en avtale om levering av vannbåren gulvvarme i himmelen. Dermed ble det andre boller her i helvete, med hæla i taket døgnet rundt for de som vil det, og litt stillere og roligere for de som sysler med andre aktiviteter. Nok av damer for menn og nok av menn for damene. Stor pågang for tiden så vær ute i tide med å bestille. For eks. var det bare en som kom til himmelen siste år, resten kom hit ned til oss.

ANONYM fra OSLO: 14.01.2010 18:54

noen gang tenkt over at dersom denne jenta hadde bært fram barnet er det stor sansynlighet for at hun hadde død enten under svangerskapet eller fødsel. det er en altfor stor påkjenning for kroppen!!!! så leser jeg og at det skal bes for overgriperen som har påført denne lille jenta enorme smerter under voldtekten og det faktum at hun ble gravid og også måtta ta en abort. dette var jo heller ikke innenfor ekteskap som dere henviser til så ofte. HAN FORGRIPER SEG MOT HENNE MOT HENNES VILJE!!! den lille stakkars jenta har ingen mulighet til å forsvare seg!! SÅ BER DERE FOR HAN... hvor er fornuften?? for er empatien? hvor er kjærligheten til dette lille uskyldige barnet som ikke har gjort noe galt. kun blitt påført smerter et barn ikke burde ha noen anelse om fantes. om gud er kjærlig ville han tatt i mot henne med all den kjærlighetn som finnes. og jesus ville holdt henne på sitt fang og fortalt henne at hun er verdifull og ville få et fsntastisk liv. og ikke hadde gjort noe galt. det er STEFAREN SOM BURDE BRENNE I HELVETE!!!

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 07.12.2009 08:39

Men kjære Benedicte, nå må du ikke bomme så stygt på Sannheten!

Har du enda ikke lært at synd fører til evig pinsel i Helvete? Når du i tillegg våger å først be oss innrømme at vi har syndet, for så å påstå at vi SELV har sagt det... nei, da er du litt for dum.

Hvordan kan vi "ifølge oss selv" havne i helvete når vi aldri har påstått at vi har et syndfullt liv?

Abort er en dødssynd som medfører evig pinsel. Kan du ikke bare godta det slik som alle andre?

Benedicte fra Haugesund: 11.10.2009 20:08

Fy søren dere er syke.
SYKE.
Jeg fåreslår dere legger dere frivillig inn på psykisk klinikk, noe dere hadde hatt veldig godt av. Viss det går an å dyttevett inn i hue på så syke folk som dere da, det høres jo ganske umulig ut.

Dere sier jenta havner i helvete fordi hun utførte abort; som er en synd. Vel, det betyr jo at synd generelt fører til helvete. IKKE KOM HER OG SI AT DERE ALDRI HAR SYNDET! Så ifølge dere selv havner dere også i helvete.

Å være perfekt er umenneskelig. Gud elsker alle, han elsker syndere, han elsker homofile. Gud er umenneskelig, for han har så mye kjærlighet.

Smak litt på det. Det funker.

Djevelen fra fra øst: 25.09.2009 14:23

Jeg kan nå glede alle dere pedofile der ute, med at jeg har nå åpnet dørene for dere.
Dere er hjertelig velkomne, på dags planen står d umeeskelig tortur 24/7.

Prest Sigurdson fra Odda Domkirke: 22.06.2009 22:41

Vi hadde ei lik situasjon i vår kyrkje. Biskopen i kyrkja frelste nokre småjenter, gikk til sengs med dei, og satt barn på alle tre.

Resultatet blei sytten utmeldingar og anmeldelsar til politiet. Det er heilt på trynet. Jentene tok også i denne situasjonen abort, som vi alle veit resulterar i helvete.

Synd at det skal vera slik.

Jomfru Maria fra Nordland: 28.03.2009 21:46

Ære være deg! Dette ble jo en velsignet aften på Helgeland.. Tenk å få et slikt gladbudskap!
Tårene er tørket.. Takk takk..
Et glædens budskap som vi sier her i nord..
Jeg skal be for deg! Amen..

Sigurd Slembe: 28.03.2009 10:21

Ærede jomfru.
Jeg anbefaler deg å gå inn på wikipedia.no
Der søker du på Svevende Ord Bibelsenter, og leser sakte og rolig igjennom artikkelen om menigheten vår. Deretter leser du den en gang til. Når du er ferdig med å tørke gledestårene er du velkommen tilbake til nettstedet som nyfrelst.
Halleluja!

Jomfru Maria fra fra Nordland: 28.03.2009 02:44

Hei hei... vær hilset godtfolk, har dere drukket noe litt sterkere enn altervin?
Viser til alle de interesserte nordmenn som tidligere har spurt om dette er en seriøst tulleball-kristen side? eller en seriøs kristen side...Hehe.. Pliiiis svar en hengiven jomfru i nød..

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 24.03.2009 06:53

Jeg har diskutert dette med to av mine ytterst gode venner, Ludvig Nessa og Børre Knudsen.

Etter litt vafler og en tungetale-seanse der vi fikk svar på både det ene og det andre, ble vi enige om at kampen mot abort må igjen rustes opp. Vi er sågar fristet til å bruke "djevelens advokater", Blitz, til å hjelpe oss. Gud sa selv til oss at det syntes han var schpaa, og siden rosene vokste høyt i år skulle barnefrukten bli stor. Halleluja!

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: