Antall kommentarer: 24
Side 1
Forrige | Neste

Lek36 fra Hebbes Homsebar: 20.11.2016 15:04

Gaar deilie mannen min :*

Gaar Jamieson fra Oslo: 17.11.2016 23:36

Din kuskitfjert

Lek36 fra Hebbes Homsebar: 15.11.2016 14:19

I dag hadde jeg sex med Jesus mmmmmmmmm Jesus er god å pappan hans Gud oxo

Henrik fra Hoston: 26.02.2012 13:42

Halleluja Kjell!
Du har så velsignet rett. Jesus elskaer alle, med noen få unntak. Jeg nevner i forbifarten onanister, buddhister, islamister og homofile. Dessuten hater han pizza.

Amen

kjell fra lyngdal: 24.02.2012 20:59

det er enkelt .ta imot frelsen

Broder Børre fra Strandebarm: 31.12.2010 00:46

Min kjære venn fra det ytre rom.

Det var godt å høre fra deg, selv om signaturen nok er ny. Her på senteret er vi fra oss av lykke fordi du velger å komme tilbake selv etter litt motgang. Din dragning mot Jesus og det sanne ord må være enorm.
At den hellige Ånd har gjort din rettskrivning og tegnsetting så meget bedre siden sist er også noe vi priser Herren for. Velsignet være Ham og Hans hjord.

Du mangler uansett et godt stykke å gå før saligheten for alvor kan bli din. Tror du at du imponerer oss ved å bli kompis med en Gelius som leder deg mot statkirkens hemmeligheter? Siden du skryter på deg å være los for andre som søker himmelriket håper jeg du formidler mer enn Johannes 3:16. Det viktigste i dette verset er dem vår gode Gud sender i fortapelse. De onde som ikke makter å tro. De skal svømme i ildsjøen i all evighet. Gud er god!
Nei, gjør deg selv en tjeneste og bli med i Jesu favorittflokk. Velsignet være Ham!
Halleluja!

My Chemical Romance konsert person! fra Mars: 30.12.2010 11:30

Haha^^ Da sees vi i himmelen da:)
Jeg er en troende, og bibelen sier "For så høyt har gud elsket verden, at han gav sin sønn den enebårne slik at hver den som tror, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv."
Jeg driver med konfirmasjonsforbredelser og presten sa at jeg var en av de beste konfirmantene han hadde lært opp.
Jeg har vært på misjonsleir siden jeg var 6 år gammel. Hver sommer, vinter og høst. Nå er jeg gammel nok til å være leder på leiren og holde egne bibelsamlinger for de mindre.

Men jeg hører allikevel på My Chemical Romance, Black Veil Brides, Tokio Hotel osv.

Selv de på misjonsleiren hører på slikt! Dere er de eneste jeg har møtt som mener at det er en synd!
Syns dere det er gøy å få andre til å føle seg mindre verd!?

Og en annen ting:
Når dere får en kommentar som beviser at dere tar feil, så kommenterer dere tilbake om noe helt dumt som at de ikke bruker komma.
Har dere ikke noe godt motsvar, så innrøm det!
Har dere tenkt til å kjøpe opp alle MCR konsert bilettene også forresten? Slik dere "gjorde" med Tokio Hotel konserten? Vel, dere får ikke stoppet meg, pappa, og tre av veninnene mine!
:P

Kristian Faldsæth fra Europeisk Ungdoms Ytremisjon: 01.11.2010 15:23

Kjære Kyle.

Da kan vel egentlig vi her i Guds Favoritt Menighet bare gratulere deg med billetten din på første klasse ned til svovelkjelleren!

Skulle du derimot ha en overfylt konto samt ett ønske om evig frelse, kan vi tilby diverse kirurgiske operasjoner for å hjelpe deg med dine problemer.

Hurra for Jesus!

kyle fra helvettefaendævenhantykjii: 01.11.2010 11:22

Hei jeg heter jan!Jeg er en homofil, erfaren onanist som også er mentalt alenemor. Jeg er glad i pokemon og tror at jesus var alkoholiker

Broder Børre fra Strandebarm: 28.10.2010 22:40

Kjære Kristine.
Du nærmer deg kjernen i vår hellige misjon, men det er ennå litt igjen å gå før den Hellige Ånd åpner ditt tungnemme sinn med det glade budskap.
Respekt og medlidenhet har intet med vår herlige vredens Gud. Prøver du å finne disse ordene i den hellige skrift vil resultatet bli magert. At du i det neste et skriver så viser at du selv er kjemisk renset for disse egenskapene tyder på at du nok har et enormt potensiale i en karismatisk menighet. Du vil alltid være velkommen her hos oss! For å finne ut mer om oss til jeg anbefale deg å oppsøke wikipedia.no og søke opp Svevende Ord der. Der vil du også finne ut hvordan du kan bli med blandt Jesus favoritter.
Velkommen skal du være i Jesu navn.
Amen og halleluja i det innerste og høyeste!

Kristine.: 28.10.2010 11:05

Broder Børre, jeg er fullt og helt enig med deg!

"Jesus har alltid hatt fokus på synd, og syndere som ikke angrer sine skitne handlinger, vil bli vasket i den evige ild."

Hvordan han Jesus være så god, når det han setter fous på, er synd?! Hva med respekt? Medlidenhet? Hvor ble det av "Du skal gjøre mot andre, slik du vil at andre skal gjøre mot deg"? Hvis dere kristne jævler virkelig vil steine homofile til døde, fordi det ligger bloskyld over de, og de skal brenne i Helvete, da skal dere ikke se vekk i fra at de homofile steiner dere tilbake! Håper de gjør det. Håper alle dere kristne dør og brenner i Helvete, så fort som mulig. Kristendommen er så meningsløs! "Vær slem mot din mor", "aldri ver slem eller motsi din mor" hvor ligger logikken? I bibelen er det nemmlig helt likt. "Du kan slå ihjel datteren din, hvis hun ikke adlyder" "Du skal ikke slå ihjel".

Broder Børre fra Strandebarm: 11.06.2010 01:59

Satan forledet meg etter tirsdagens Jesusbingo med påfølgende vaffel spising. Dette bolivianske bakepulveret vil bli menighetens bane!
Jeg pisker meg mens jeg skriver.

Oh, se i nåde til meg arme synder.
Hosiannah i det høye!

Johannes Åpenbardal fra Kautokeino: 10.06.2010 23:03

Broder Børre har du konvertert?

Broder Børre fra Strandebarm: 09.06.2010 00:48

Kjære Elizabeth.

Trenger du dette?
Trenger du en hevnende Allhærs Gud som dømmer deg nord og ned hvis du ikke kommer ham i møte?
Du snakker om straff for dem som kommer på avveie og i samme åndedrag at Jesus har tatt på seg all skyld. Det henger ikke sammen!
Og hvilket utrolig tilbud er det du snakker om?
Synd i vei og be Jesus om tilgivelse før du legger deg!
I følge deg vil Hitler ha et evig liv i salighet, mens Anne Frank, Ghandi og undertegnede vil bli pint i evighet kun fordi vi ikke klarte å kjøpe dette eventyret.
Har det slått deg at den moral vi bør leve etter er å behandle våre medmennesker med respekt?
Ikke å prøve å gjøre en oppdiktet Gud til lags, ihvertfall ikke en som er opptatt med å føre notater over hver gang du krysser en usynlig grense han ikke liker! Og som dømmer deg for de svakheter han har skapt deg med.

Tenk så hvilken vakker verden det kunne vært når ingen har en sannhet de må dytte på alle andre! Og vi alle er vasket ren for den skyldfølelse religion gir oss!

Sigurd Slembe: 08.06.2010 17:58

Elizabeth.
Av innlegget ditt ser jeg at du er troende. Ikke bare det, men du er også godtroende. jeg tror du kan vøre troende til litt av hvert.
karismatiske menigheter pleier være glad i slike som tror mer enn de tenker.
Gå inn på nettstedet wikipedia.no og søk på herregud.com Les artikkelen om oss sakte og rolig minst to ganger. Sjekk også ut det språklige virkemiddelet ironi. Deretter kan du komme tilbake hit med flere velskrevne innlegg.
Bruk ALDRI ditt virkelige navn på diskusjonsfora hverken her eller andre steder. Du legger igjen spor etter deg som blir liggende lenge etter at du har sluttet å besøke et nettsted.
UGH-

Elizabeth hjelleset fra Gyland: 08.06.2010 14:02

hello,jesus såg mennesker,og møt de med kjærlighet ikke fordømmelse,noe som ført til at de opplevde seg elsket på tross av sine synder,og omvendt seg.se frtellingen om Sakkeus,tolleren-Luk 19 1st avsnitt.;kvinnen ved brønnen,kvinnen som skulle steines-Joh.kap8.
derimot finnes det ingen fortellinger om hvordan jesus personlig behandlet homofiler.Bibelen omtaler homofili i feks Rom.kap,1 vs 25:-for de ha byttet ut guds sannhet med løgn og æret og dyrket det skapt istedenfor skaperen,han som er priset i evighet.Amen.26.derfor overgav Gud dem til vanærende lidenskaper.kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedenfor det naturlig.27.På samme måte sluttet mennene a ha naturlig samliv med kvinner og brente i begjær etter hverandre.Menn drev utukt med menn,og de måtte selv ta straffen for de var kommet slik på avveier.
De som virkelig fikk hets fra jesus var de skriftlærde-se Luk.kap20 vs46-47 ogLuk18vs. 9-14.fordi de var bare opptatt av å ta seg godt ute sjøl samtidig som de var virkelig råttent og misbrukte sine høye stillinger for å utnytte de svake.
jesus er kommet for å helbrede syke og gi fred til syndere.bare hans blod kan rense oss fra synd,og synde gjør vi alle.det er kun ved hans navn vi kan bli frelst.
det er en helt utrolig tilbud.
jeg vet at livet mitt gikk rett mot stupet for snart 30år siden.jeg tok den 4de abort og tenkt meg med sjøl at nå måtte det skje forandring.
da kom jesus virkelig meg imot i form av en gammel skole vennine som hadde løpt avsted til gretne green for å gifte seg som 17 åring.hun hadde fått 5 barn før mannen eltet henne alene.den måten hun håndtert situasjonen,hennes ro og overbevisning var det som gjorde meg overbevisst om at hennes frelser var virkelig.
min første bønn som voksne var da-går det an å får tilgivelser for det jeg ha gjort.(dvs å få myrdet 4 av min egne barn)svaret var å se for meg 4 små skikkelser på vei oppover-tilgivelser og visshet om at mine små er blitt bevart hos far i himmelen.
Du kan også få frelses visshet.han banker på hjerte døren din,slipp han inn og han vil gi deg et helt nytt liv.
Det er så vidunderlig å ha jesus i hjertet.Hilsen liz

Infodesken: 28.04.2009 01:05

Mr. Fucker.
Det står IKKE i Bibelen at Jesus aksepterer alle. Det er sikkert en kateket eller misforstått prest som har narret deg til å tro det. I Bibelen derimot står det klart og greit hvordan homofile skal behandles.
At DU ikke forstår meningen med dette nettstedet betyr IKKE at det er meningsløst.

Våkn opp! Tdenen er snart kommet da helvetes porter skal åpne seg for de vantro. Amen.

Mr. Fucker fra møøøøøøø: 27.04.2009 19:27

Jaha?? Hvorfor står det så mye fucka om homofili hvis han aksepterer ALLE?? Denne siden gir ingen mening....

Sofie fra oslo: 22.05.2008 22:26

haha AMEN!!:D

torky fra bergen: 16.05.2008 14:47

noen har litt lite å gjøre på...

Joakim fra Europa: 05.03.2008 19:27

Dette er bare kødd. Hvis du ikke har oppdaget det,trykk på jesus-leverposteien som selges på inri-butikken.
-Men det er jo UTROLIG vitti!!

A.K fra et sted nord for ekvator: 01.03.2008 10:01

hehe.. XP den egentlige aprilspøken her er det nederste. Jesus ER en inkluderende frelser og HAN ELSKER ALLE!

arne: 15.09.2001 20:59

DU TAR FEIL!!!!Æ må Innrøjm at æ har vøørrje ein synjar sjøl, mein æ hair da teke homo tæilt pluggan mijn opp i rævja mi. d er jævlja goidt med tankje paa allje homoklubbjan som æ har vørre på...mn æ ska fortellj dick ejn storry om mittj gæy livj og mittj mirakjel.mæin ejn annja gongj

Jalle: 05.09.2001 17:18

vittig....

Side 1
Forrige | Neste